Аваков обговорив із міністром оборони Канади Саджаном питання військової взаємодії та закупівлі нової техніки

Співрозмовники обговорили питання безпеки
Фото: Harjit Sajjan / Twitter

Під час перебування в Канаді міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков провів зустріч із міністром оборони Канади Харджитом Саджаном.

Глава Міністерства внутрішніх справ України Арсен Аваков і міністр оборони Канади Харджит Саджан 3 липня обговорили питання військової взаємодії. Про це повідомляє пресслужба МВС на своїй сторінці у Facebook.

"Із міністром оборони Канади обговорили взаємодію Збройних сил України, Національної гвардії України з канадськими збройними силами та закупівлю нової техніки", – розповів Аваков.

Під час зустрічі сторони також обговорили питання безпеки в Україні, зокрема під час позачергових парламентських виборів.

"Сьогодні питання безпеки – це не тільки питання граничної лінії конфлікту чи лінії розмежування. Це питання безпеки в суспільстві, настроїв людей. Тому механізм демократичних виборів, який ми зараз забезпечуємо, – ключовий компонент безпеки", – сказав Аваков під час зустрічі.

Аваков у складі делегації уряду України відвідав Канаду, де взяв участь у Міжнародній конференції з питань реформ в Україні.