Барна: Ті, хто виходить на вулицю і показує, що вони геї, мають психічне відхилення!

Барна: Це свідчить про соціальне збочення або сексуальну стурбованість
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Інтимні стосунки мають бути сокровенними, заявив в інтерв'ю головному редактору видання "ГОРДОН" Олесі Бацман нардеп від Блоку Петра Порошенка Олег Барна. За його словами, не можна назвати нормальною людину, яка "розповідає, що робить зі своєю дружиною або близькими, або показує свої геніталії".

Нардеп від Блоку Петра Порошенка Олег Барна в авторській програмі головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна" заявив, що ті, хто публічно демонструє свою належність до ЛГБТ-спільноти, мають психічні відхилення.

Відповідаючи на запитання, чи вважає він ненормальними людей, які перебувають у стосунках із партнерами своєї статі, Барна сказав: "Вони, може, і нормальні, а ті, хто виходить на вулицю і показує все це, – точно ненормальні! У них психічне відхилення!"

"Ну я ж не виходжу на вулицю і не кричу, що я традиційної орієнтації. Ще раз кажу: інтимні стосунки мають бути сокровенними і таємними, не потрібно їх виносити на публіку. Якщо людина виходить на публіку і розказує, що робить зі своєю жінкою або близькими, або показує свої, вибачте, геніталії – невже таку людину можна назвати нормальною?" – сказав нардеп.

На коментар про те, що на гей-паради виходить дуже багато людей традиційної орієнтації, щоб підтримати боротьбу за права гомосексуалів, Барна відповів: "Хто їх порушує?"

"Ті, хто ображає, – значить, у них теж психічні відхилення. Ні, знаєте, про що це свідчить? Це свідчить про соціальне збочення або сексуальну стурбованість", – додав депутат.

Барна: Щоб Україна росла, ми повинні продавати Росії все! Залити їх спиртом і горілкою! Читайте повний текст інтерв'ю

15 червня Барна зареєстрував у Верховній Раді України законопроект "Про заборону публічного прояву будь-яких видів сексуальної орієнтації". Нардеп пропонує доповнити Кодекс про адміністративні правопорушення статтею 180-2, згідно з якою за виготовлення та розповсюдження продукції, яка містить інформацію про сексуальну орієнтацію особи, або публічні дії, спрямовані на пропаганду будь-яких видів сексуальної орієнтації, передбачено штраф у розмірі від 300 до 3 тис. неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 5,1 тис. до 51 тис. грн).