Безсмертний: Навіть не сумніваюся, що Луценко балотуватиметься у президенти

Безсмертний: Йому потрібно балотуватися
Фото: Олександр Хоменко / Gordonua.com

Генеральний прокурор України Юрій Луценко "перебуває на злеті", тому йому необхідно балотуватись у президенти України. Про це український дипломат, екс-віце-прем'єр і колишній учасник мінських переговорів з урегулювання конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний сказав у інтерв'ю головному редактору інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман.

Генеральний прокурор України Юрій Луценко братиме участь у президентських виборах. Таку думку український дипломат, колишній віце-прем'єр і колишній учасник мінських переговорів з урегулювання конфлікту на Донбасі Роман Безсмертний висловив у авторській програмі "БАЦМАН" головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна".

"Навіть не сумніваюся в цьому. Йому потрібно балотуватися. Навіщо? Ситуація так складається, що він зараз на злеті. Отже, передбачається або фіаско, або зліт", – заявив він.

Безсмертний зазначив, що водночас про конфлікт Луценка із президентом України Петром Порошенком не йтиметься.

"Коли піде розгін, цей конфлікт уже не потрібен буде нікому. Ви вже вибачте, але ви виходите з кабінетної філософії, коли людина пише у рядок кандидатів і міркує: ось дивіться, Тимошенко, а ось, приблизно тут же, я... Усе не так. Потрібно просто відкрити фрамугу вікна і понюхати повітря", – сказав він.

Безсмертний: Порошенко вважає, що юзає Медведчука, а Медведчук – що юзає Порошенка. Читайте повну версію інтерв'ю

12 травня 2016 року Юрія Луценка призначили генеральним прокурором України.

Наступні президентські вибори в Україні мають пройти у 2019 році.

Про свій намір балотуватися у президенти вже заявили лідер "Батьківщини", народний депутат Юлія Тимошенко і колишній депутат від Партії регіонів Інна Богословська.