Богословська: У Тимошенко комплекс недолюбленості батьком, тому вона всім чоловікам мстить за те, що тато покинув їхню сім'ю

Богословська: Це, очевидно, комплекс необхідності вижити
Фото: Олександр Хоменко / Gordonua.com

Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко йде до своєї мети за всяку ціну і не гребує жодними інструментами. Про це в авторській програмі "БАЦМАН" головного редактора інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявила колишній депутат Верховної Ради Інна Богословська.

Більшість політиків, які зараз перебувають при владі, є жертвами своїх дитячих комплексів. Таку думку в авторській програмі "БАЦМАН" на телеканалі "112 Україна" висловила колишній депутат Верховної Ради Інна Богословська.

"Ті політики, які сьогодні у владі, – жертви власних комплексів. Про це можна сказати абсолютно відверто", – сказала Богословська.

За її словами, ідеться про президента України Петра Порошенка, лідера Радикальної партії Олега Ляшка та лідера фракції "Батьківщина" Юлію Тимошенко.

"Насамперед, це недолюбленість батьком, тому вона всім чоловікам, судячи з усього, мстить за те, що батько покинув сім'ю, і вона була недолюбленою. І це, очевидно, комплекс необхідності вижити, тому що, я впевнена, що Тимошенко йде до своєї мети за всяку ціну і абсолютно не гребує жодними інструментами", – уважає Богословська.

Богословська: У Ляшка комплекс голодного дитинства та нетрадиційної сексуальної орієнтації. Читайте повний текст інтерв'ю