Бродський: Думаю, до весни у Зеленського ще є час

Бродський (на фото) про Зеленського: Він сам себе зробив. Поважаю
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Говорячи про президента України Володимира Зеленського, екснардеп і бізнесмен Михайло Бродський заявив в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, що Україні потрібні політики, які не думають про рейтинги.

До весни 2020 року у президента України Володимира Зеленського є час, щоб "перезавантажити" керівництво держави. Про це заявив в авторській програмі засновника видання "ГОРДОН" "В гостях у Дмитра Гордона" колишній народний депутат України, бізнесмен Михайло Бродський.

"Він талановитий хлопець. Я йому вірю поки що. Він порозставляв людей, зараз уже почав міняти... Дивлюся, там уже трьох губернаторів замінив, у СБУ змінює... Добре, живий процес. Думаю, до весни в нього ще є час. Він має провести серйозне перезавантаження державних діячів. Нам потрібні люди, які не думають про рейтинги... Він же сказав, що [обрався] на один строк. Ну, зіграй! Дай людям шанс!" – сказав бізнесмен.

За словами Бродського, він вірить, що "цей хлопець має нам допомогти", але Зеленському "потрібно пройти курс молодого бійця".

"Він теж своєрідний ліфтер політичний... Але по життю він не ліфтер. Він копирсався, дерся із Кривого Рогу, виповз – "95 квартал"... Молодець! Але в цій політичній грі державного діяча, щоб ми не жахнулися, коли дізнаємося, які нікчемні люди нами керують... Я знаю, що він не нікчемний... Те, що я про нього чув, він добре грає в пінг-понг (жартую, звісно). Він сам себе зробив. Поважаю", – зазначив екснардеп.

Бродський: Історію про те, що Янукович сидів за те, що збивав шапки, придумав я. Читайте повний текст інтерв'ю

Зеленський офіційно вступив на посаду президента України 20 травня. Він переміг у другому турі президентських виборів, який відбувся 21 квітня, із результатом 73,22% голосів виборців. Його конкурентом був п'ятий президент Петро Порошенко.

Згідно з результатами проведеного у середині грудня опитування соціологічної групи "Рейтинг", рівень задоволеності діяльністю Зеленського зріс на дев'ять відсоткових пунктів протягом останніх двох тижнів і сягнув 62%.