Бродський: Таким, як Славко Вакарчук, якщо він вирішить стати президентом, гроші не потрібні

Бродський: Ви зрозумійте, країна зараз у такому стані, що дуже потрібен великий професіонал
Фото: Сергій Крилатов / Gordonua.com

Соліст гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук балотуватиметься у президенти України, але не на наступних виборах, а через строк, заявив у авторській програмі головного редактора видання "ГОРДОН" Олесі Бацман бізнесмен Михайло Бродський.

Солістові гурту "Океан Ельзи" Святославу Вакарчуку не знадобляться гроші, якщо він вирішить стати президентом країни. Таку думку в авторській програмі Олесі Бацман на телеканалі "112 Україна" висловив колишній народний депутат, бізнесмен Михайло Бродський.

"Я вважаю, що таким, як Славко Вакарчук, якщо він вирішить стати президентом, гроші не потрібні", – заявив Бродський.

На його думку, Вакарчук просто "візьме і проведе" президентську кампанію.

"Ось він зараз поїхав повчитися. Думаю, він балотуватиметься через строк. Ви зрозумійте, країна зараз у такому стані, що дуже потрібен великий професіонал. І якщо хтось думає, що так просто утримувати країну в цьому геополітичному полі (а це основна робота президента), особливо, коли всередині тебе рвуть на частини, коли народ незадоволений поганим життям, відсутністю, як вони кажуть, реформ", – уважає бізнесмен.

Бродський: Ось хто дурепа, то дурепа – це Савченко. Читайте повний текст інтерв'ю

24 вересня Вакарчук повідомив, що проведе осінь в університеті Стенфорда у США. Музикант відвідуватиме курси в університеті й читатиме відкриті лекції про Україну.

Згідно з опитуванням центру соціальних досліджень "Софія", музикант здобув би 2,7% голосів респондентів на наступних президентських виборах.

У серпні Вакарчук наголошував, що політичних амбіцій у нього немає.

Вибори президента України згідно з Конституцією країни і законом "Про вибори президента України" мають відбутися 31 березня 2019 року. Главу держави оберуть шляхом прямого загального таємного голосування на п'ятирічний строк.