Булатова призначили на посаду заступника голови Держрезерву України

Булатова призначено на посаду заступника голови Держрезерву на п'ять років із випробувальним терміном три місяці
Фото: Dmytro Bulatov / Facebook

Колишній міністр молоді та спорту України Дмитро Булатов виграв конкурс Кабміну на посаду заступника голови Державного агентства резерву.

Колишнього активіста Автомайдану, екс-міністра молоді і спорту України Дмитра Булатова призначено заступником голови Державного агентства резерву (Держрезерву) за підсумками конкурсу на зайняття цієї вакантної посади. Відповідне розпорядження оформлено розпорядженням Кабміну №439, пише "Інтерфакс-Україна".

Згідно з документом, Булатова за підсумками конкурсу призначено на п'ять років із випробувальним терміном три місяці.

Також конкурсна комісія визначила переможцем на посаду керівника апарату Фонду державного майна Олену Спіріну, а на посаду керівника секретаріату уповноваженого Верховної Ради – Людмилу Лівшу.

Булатов був одним із лідерів Автомайдану. Під час масових протестів в Україні 23 січня 2014 року він пропав. Активіста знайшли через тиждень у селі Вишеньки Бориспільського району Київської області. За словами активіста, невідомі били, катували, відрізали йому частину вуха і навіть розпинали.

Булатов був міністром спорту України з лютого до грудня 2014 року. У 2015–2016 роках він брав участь у бойових діях на Донбасі.

Про перемогу Булатова в конкурсі на посаду заступника голови Держрезерву Нацагентство з питань держслужби повідомляло 17 травня. Після спецперевірки його кандидатуру мав затвердити уряд.