"Ефір шоу, знятого багато років тому, має дивний вигляд". Зеленський прокоментував анонс телешоу за його участю на російському НТВ

Шоу за участю Зеленського вийде на каналі НТВ 3 травня

Фото: ЕРА

Новообраний президент України Володимир Зеленський, коментуючи опублікований російським телеканалом НТВ анонс шоу "Магія", у якому він був одним із ведучих, нагадав, що завдяки участі в телевізійних програмах став популярним в Україні і, врешті-решт, його було обрано президентом країни.

Новообраний президент України Володимир Зеленський заявив, що вихід телешоу "Магія", анонсований російським телеканалом НТВ, має дивний вигляд. Він написав про це у Facebook 2 травня.

"Хочу нагадати, що саме участь у телешоу зробила мене популярним в Україні і, врешті-решт, допомогла стати обраним президентом України. Ефір цього шоу, знятого багато років тому, на мій погляд, має дивний вигляд – у мене немає амбіцій зробити політичну кар'єру в Росії", – повідомив він.

28 квітня на сайті НТВ було опубліковано анонс телешоу "Магія", у якому йшлося, що переможець на виборах президента України Зеленський "завжди знався на фокусах".

21 квітня 2019 року в Україні відбувся другий тур виборів президента. 30 квітня ЦВК офіційно оголосила результати виборів, перемогу здобув Зеленський із результатом 73,22% голосів виборців. За чинного главу держави Петра Порошенка проголосувало 24,45% виборців. Дату інавгурації визначить Верховна Рада.