Ексмер Конотопа Семеніхін заявив, що його побили люди нардепа Молотка. Той спростовує свою причетність

Семеніхіна побили в ніч на 27 червня
Фото: Марина Божок / Facebook

За словами колишнього міського голови Конотопа Артема Семеніхіна, він має підстави підозрювати у замаху на нього депутата Верховної Ради з групи "Воля народу" Ігоря Молотка. Семеніхін перебуває у київській лікарні із травмами черепа та шиї.

Колишній міський голова Конотопа Сумської області Артем Семеніхін заявив, що його хотіли вбити люди, пов'язані з депутатом Верховної Ради з групи "Воля народу" Ігорем Молотком. Про це він сказав у відеозверненні у Facebook, записаному 27 червня в палаті Київського інституту нейрохірургії.

На думку Семеніхіна, Молоток стояв також і за чварами в міськраді, підсумком яких у 2018 році стала відставка мера. Нардеп хотів, щоб його ставлениця Тетяна Сізон керувала містом як секретарка міськради, заявив ексмер.

"Коли всім і Ігорю Молотку стало відомо, що я вирішив висунути свою кандидатуру до Верховної Ради України, у той самий день у Конотопі на мене було вчинено збройний напад із метою мене вбити. Я зараз у такому стані, що мені 21 день не можна вставати з ліжка. Це зроблено спеціально, щоб Молоток не отримав гідного конкурента по 160-му виборчому округу", – сказав Семеніхін.

За його словами, у нього три тріщини в черепі і перелом шийного хребця.

Молоток 27 червня також записав відео та опублікував його на своїй сторінці у Facebook. "Причина цих звинувачень мені невідома. Упевнений, що правоохоронці ретельно розберуться в цій ситуації і винні будуть покарані. Опоненту бажаю скорішого одужання. Завжди виступав і виступаю за діалог", – сказав нардеп.

На Семеніхіна в ніч на 27 червня напали невідомі. Його госпіталізували у важкому стані.

Семеніхін балотується у Верховну Раду у мажоритарному окрузі №160 у Сумській області як самовисуванець. Він ветеран АТО. У 2015–2018 роках був міським головою Конотопа, представляє партію "Свобода". Його відправили у відставку за рішенням сесії міськради.