"Іди нах...й! Ти хто така? Схудни спочатку". Кандидатка від партії Порошенка Баласинович обматюкала співрозмовницю. Відео

У "Європейській солідарності" пообіцяли перевірити поведінку Баласинович
Скріншот: Команда в ЄС / YouTube
13 червня у YouTube опублікували відеозапис, на якій голова Васильківської райради, кандидатка в народні депутати від партії Петра Порошенка "Європейська солідарність" Наталія Баласинович, сидячи в автомобілі, матюкається на адресу співрозмовниці, яка перебуває за кадром. "Іди нах...й! Ти хто така? Ти, бл...дь, уродка. Схудни спочатку кілограмів на 30, потім будеш розказувати", – заявила чиновниця. Автори відеозапису стверджують, що так Баласинович, перебуваючи в нетверезому стані, спілкувалася з поліцейською.

Баласинович перебуває на 30-му місці у списках партії "Європейська солідарність" на виборах у Верховну Раду.

14 червня пресслужба "Європейської солідарності" повідомила про початок перевірки обставин поведінки кандидатки від їхньої політичної сили.

"За результатами перевірки буде ухвалено рішення про можливість подальшого перебування кандидатки у списку партії. "Європейська солідарність" підтримує важливість реакції на зауваження громадськості і вважає очищення списків нормальною європейською практикою", – заявили в "Європейській солідарності".

Дострокові парламентські вибори призначено в Україні на 21 липня. 24 травня розпочався виборчий процес.