Кабмін України призначив низку нових заступників міністрів

Кабмін ухвалив низку кадрових рішень
Фото: kmu.gov.ua

Уряд України призначив перших заступників і заступників голів Міністерства розвитку громад і територій, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, Міністерства освіти і науки України, Міністерства охорони здоров'я та Міністерства соцполітики.

Кабінет Міністрів України на засіданні 11 вересня призначив і звільнив низку заступників міністрів. Про це повідомила пресслужба уряду.

Заступниками міністра розвитку громад і територій було призначено Дмитра Живицького і В'ячеслава Негоду, заступниками міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства – Світлану Панаіотіді і Дмитра Романовича.

Першим заступником міністра освіти і науки став Юрій Полюхович, а заступниками – Любомира Мандзій і Максим Ярмистий.

У Міністерстві охорони здоров'я першим заступником міністра призначено Андрія Семиволоса, заступниками – Михайла Загрійчука і Младену Качурець. Олена Сімоненко стала заступницею міністра з питань євроінтеграції.

Заступниками міністра соцполітики призначено Віталія Музиченка і Наталію Ненюченко.

Також Кабмін звільнив дев'ятьох заступників міністрів: першу заступницю міністра енергетики та вугільної промисловості Тетяну Максимець, заступників Михайла Близнюка, Юлію Подкоморну і Анатолія Корзуна; заступника міністра оборони Олега Шевчука; першого заступника міністра освіти і науки Павла Хобзея, заступників Юрія Рашкевича і Володимира Карандія, а також першого заступника міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслава Негоду.

29 серпня Верховна Рада обрала главою уряду Олексія Гончарука і призначила новий склад Кабміну.