Кандидатка від "Слуги народу" Кавун заявила, що від її імені невідомі розіслали листи з антиукраїнськими фейками

Ольга Кавун: Очевидно, це справа рук не однієї людини
Фото: Ольга Кавун / Facebook

Ольга Кавун, яка балотується в Раду під №78 у списку партії "Слуга народу", подала заяву в поліцію із проханням з'ясувати, хто від її імені розсилав листи.

Кандидатка у народні депутати від "Слуги народу" Ольга Кавун заявила у Facebook, що проти неї ведуть замовну кампанію – невідомі надсилають політичним партіям від її імені листи, в яких Кавун нібито висловлюється на підтримку російського керівництва і позитивно оцінює анексію Криму.

"Сьогодні зі здивуванням дізналася, що від мого імені було розіслано листи з фейковою інформацією про мене і мою сім'ю в різні політичні партії (і не тільки, можливо). Крім інших фейків, у листі є заяви, які є явно антиукраїнськими і злочинними. Офіційно заявляю, що ні я, ні члени моєї сім'ї не писали таких листів, не поділяють викладеної у них позиції і не надсилали жодної кореспонденції взагалі за допомогою "Укрпошти" за останній рік. Заяву про скоєння низки злочинів невідомими мені особами вже подано в правоохоронні органи. Впевнена, вони встановлять і притягнуть усіх причетних до злочину співучасників до кримінальної відповідальності", – написала Кавун.

Вона доклала до поста фото поданої в поліцію заяви.

"А тим, хто виконує такі брудні замовлення, хочу передати, що такі дії, вчинені за попередньою змовою групою осіб (а, очевидно, це справа рук не однієї людини), є кримінально караними діяннями, які неодмінно матимуть відповідні наслідки", – заявила політикиня.

Дострокові парламентські вибори призначено в Україні на 21 липня 2019 року. Виборчий процес розпочався 24 травня.