"Людей везуть з усієї країни". У МВС заявили, що через проведення дебатів на НСК "Олімпійський" на в'їзді в Київ утворилися затори

На НСК "Олімпійський" очікують присутності приблизно 60 тис. осіб
Фото: kyiv.npu.gov.ua

Перший заступник міністра внутрішніх справ України Сергій Яровий закликав водіїв ставитися з розумінням до складної транспортної ситуації, яка утворилася на в'їзді у столицю через проведення дебатів кандидатів у президенти України на НСК "Олімпійський" у Києві.

Поліція намагається впоратися зі складною транспортною ситуацією на в'їзді до Києва, яка виникла через велику кількість людей, які прибувають на дебати кандидатів у президенти. Про це 19 квітня заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, повідомила прес-служба міністерства.

"У зв'язку з проведенням дебатів між кандидатами на пост президента на НСК "Олімпійський" на в'їзді у столицю спостерігається складна транспортна ситуація, людей привозять з усієї країни. Поліцейські працюють над її вирішенням. Просимо водіїв ставитися з порозумінням", – сказав Яровий.

У МВС зазначили, що на НСК "Олімпійський" очікують присутності приблизно 60 тис. осіб. Безпеку заходу гарантуватимуть 10 тис. правоохоронців.

31 березня відбувся перший тур виборів президента України. Згідно з офіційними даними ЦВК, за шоумена Володимира Зеленського проголосували 30,24% виборців, за чинного президента Петра Порошенка – 15,95%. Вони проходять у другий тур виборів, який відбудеться 21 квітня.

Дебати кандидатів у президенти заплановано на 19.00 19 квітня на НСК "Олімпійський". Цього самого дня о 21.00 мають відбутися офіційні теледебати у студії Суспільного телебачення.

У штабі Зеленського повідомили, що він не має наміру брати участь у дебатах на Суспільному.