Нардеп від "Слуги народу" розповів, чи відправлять Кабмін у відставку перед місцевими виборами

На думку Наталухи, відставка Кабміну не додасть голосів "Слузі народу"
Фото: rbc.ua

Нардеп від "Слуги народу" Дмитро Наталуха вважає, що у Кабінету Міністрів України немає "надзвичайного антирейтингу".

Народний депутат від "Слуги народу" Дмитро Наталуха вважає малоймовірною відставку Кабінету Міністрів перед місцевими виборами, які мають відбутися 25 жовтня 2020 року. Про це він заявив в інтерв'ю "РБК-Україна", коментуючи ймовірність звільнення уряду для підняття рейтингу керівної партії.

"По-перше, я думаю, що про це ще абсолютно зарано говорити. По-друге, це дуже просто перевіряється і тестується, якщо взяти соціологічні заміри і подивитися на антирейтинг. Мені здається, якщо говорити про якийсь можливий сплеск популярності [партії "Слуга народу"] у зв'язку зі звільненням уряду, то, на мою думку, станом на сьогодні він буде мінімальним. Адже в уряду якогось надзвичайного антирейтингу немає", – вважає нардеп.

Кабінет Міністрів на чолі з Денисом Шмигалем Верховна Рада призначила 4 березня поточного року. За тиждень після призначення новий Кабмін запровадив в Україні карантин у зв'язку з епідемією коронавірусної інфекції.

Місцеві вибори в Україні мають відбутися 25 жовтня. Рішення про проведення виборів Верховна Рада має ухвалити не пізніше ніж за 90 днів до дня голосування. Виборчий процес розпочинається за 50 днів до виборів.