"Наш президент любить пожартувати". Супрун висловила надію, що Зеленський не буде називати її образливими іменами

Супрун: Сподіваюся, що він теж не буде робити висновки перед тим, як зі мною поговорить
Фото: Уляна Супрун / Facebook

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун висловила надію на те, що президент України Володимир Зеленський не формуватиме суджень про її роботу та не робитиме висновків, не поспілкувавшись із нею.

Виконувачка обов'язків міністра охорони здоров'я Уляна Супрун сподівається, що президент України Володимир Зеленський не називатиме її неприємними й образливими іменами. Вона заявила про це 5 червня на брифінгу в Києві, коментуючи заяву Зеленського про те, що українці "по-різному ставляться" до неї, повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

"Ми знаємо, що наш президент любить пожартувати, це є його колишня професія. У пресі писали про нашого нового президента, що він актор, комік. Його також називали іншими іменами, я не буду називати його тими іменами", – зазначила Супрун.

Вона також сказала, що ще не познайомилася із Зеленським, тому не може робити висновки про те, якою він є людиною і яким буде главою держави.

"Я ще не маю висновків, якою він є людиною чи яким буде президентом, бо він ще працює недовго. Ще рано дивитися. Я сподіваюся, що він також не буде робити висновки перед тим, як зі мною поговорить і побачить, якою є наша робота, і не буде називати мене образливими і досить непрофесійними іменами. Думаю, що, можливо, через те, що він пожартував так, йому стало неприємно, і тому він так нервово посміявся", – зазначила в.о. міністра.

5 червня в ефірі каналу "1+1", відповідаючи на запитання про те, чи залишиться Супрун на своїй посаді після переформатування уряду, Зеленський заявив, що його сім'я не користується її послугами як лікаря.

"Ви ж знаєте, так, як її називають?" – сказав він.

Уродженка США Супрун виконує обов'язки міністра охорони здоров'я із 22 липня 2016 року. 20 травня 2019 року вона заявила, що має намір залишитися на своїй посаді.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко називав незаконним призначення Уляни Супрун виконувачкою обов'язків міністра охорони здоров'я України. "У народі Уляну Супрун називають "доктор Смерть". І ця "доктор Смерть" із кількома паспортами без усілякої відповідальності, без коренів в Україні, без політичної відповідальності проводить так звану реформу, унаслідок якої мільйони українців позбавлені медичної допомоги", – говорив Ляшко.