"Нехай хоча б бажання не втрачати прибутків приведе його до тями". Соболєв оголосив про блокування об'єктів Roshen

Соболєв: Завтра підемо по магазинах солодощів
Фото: Об'єднання "Самопоміч" / Facebook

У Вінниці сьогодні активісти блокували завод Roshen, у Яготині Київської області перекрили дорогу до логістичного центру компанії, а 29 жовтня вирушать у магазини солодощів "переконувати людей не давати жодної гривні" президенту України Петру Порошенку, зазначив нардеп від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

Ветерани війни на Донбасі почали блокувати заробітки президента України Петра Порошенка. Про це у Facebook заявив народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв.

"У відповідь на блокування президентом важливих для країни антикорупційних рішень ветерани війни за незалежність почали блокувати його заробітки", – написав він.

За інформацією нардепа, який бере участь в акції протесту в Києві біля Верховної Ради України, активісти перекрили дорогу до логістичного центру компанії Roshen у Яготині Київської області і блокували завод Roshen у Вінниці.

"Без зброї, без руйнувань, спокійно й організовано. Завтра підемо по магазинах солодощів переконувати людей не давати жодної гривні бізнесмену, який нехтує президентськими обов'язками. Якщо Петро Порошенко не керується ані законами, ані голосом розуму, нехай хоча б бажання не втрачати прибутків приведе його до тями", – заявив Соболєв.

17 жовтня біля будівлі Верховної Ради кілька політичних партій і громадських рухів розпочало всеукраїнську акцію на підтримку масштабної політичної реформи.

Вимоги протестувальників – ухвалити закони про обмеження депутатської недоторканності, про антикорупційний суд і нові виборчі правила.

Учасники акції розбили наметове містечко на проїжджій частині вулиці Грушевського і висловили намір залишатися там до виконання їхніх вимог.

20 жовтня Порошенко заявив, що реальний план організаторів акції протесту – це дестабілізація ситуації в Україні.

Увечері 21 жовтня Соболєв заявив, що протестувальники під Верховною Радою дали Порошенку п'ять днів на внесення в парламент законів про імпічмент і антикорупційний суд.

Перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко повідомила у відповідь, що рекомендує Соболєву протягом п'яти робочих днів виконати п'ять пунктів її ультиматуму.