"Петре Олексійовичу, дякую, що не забуваєте". Богдан прокоментував інформацію про нібито підготовку йому підозри

Богдан: Святику, я знаю, це ти. Готуйся
Фото: president.gov.ua

Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив п'ятому президенту України Петрові Порошенку, що "пам'ятає про нього".

Глава Офісу президента України Андрій Богдан вважає п'ятого президента України Петра Порошенка причетним до поширення інформації про нібито підготовку підозри для нього. Про це Богдан написав у Facebook 24 жовтня.

"Петре Олексійовичу, дякую, що не забуваєте. Усе, що ви вмієте разом із вашим партнером Курченком (бізнесмен-утікач Сергій Курченко. – "ГОРДОН") – продукувати фейки. Повірте, і я про вас пам'ятаю! Святику, я знаю, це ти (імовірно, ідеться про спікера Порошенка Святослава Цеголка. – "ГОРДОН"). Готуйся", – заявив він.

До поста Богдан прикріпив скріншоти повідомлень у ЗМІ про нібито підготовку йому підозри.

21 травня президент України Володимир Зеленський призначив свого радника з юридичних питань Богдана главою Адміністрації Президента, потім АП реорганізували в Офіс президента.

Уранці 24 жовтня агентство "Українські новини" повідомило з посиланням на джерело у ГПУ, що управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури розглядає питання наявності підстав для вручення підозри Богдану. Співрозмовник агентства стверджував, що Богдана підозрюють у порушенні закону під час роботи в Кабміні колишнього українського прем'єра Миколи Азарова.

У Генпрокуратурі України заявили, що не мають інформації про нібито підготовку підозри Богдану.