Порошенко: Я підтримую ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора

Порошенко: В Україні все ще діє мережа російської агентури
Фото: president.gov.ua

Закон про реєстрацію агентів впливу держави-агресора не вплине ані на українське суспільство, ані на медіа, ані на свободу слова, заявив президент України Петро Порошенко.

Президент України Петро Порошенко під час виступу зі щорічною промовою у Верховній Раді заявив, що підтримує ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора. Про це повідомляє кореспондент видання "ГОРДОН".

"В Україні все ще діє мережа російської агентури, яка бере під контроль медіа, плодить "незалежні" громадські організації. Вони дійсно незалежні, але вони незалежні від України і підконтрольні Кремлю. Вони роздмухують антиукраїнські, антиєвропейські й антиамериканські настрої. Отже, я підтримую ідею законопроекту про реєстрацію агентів впливу держави-агресора", – заявив Порошенко.

На його думку, такий закон не вплине ані на українське суспільство, ані на медіа, ані на свободу слова.

З ініціативою створення і якнайшвидшого ухвалення закону про реєстрацію агентів впливу держави-агресора виступає "Народний фронт". У фракції запропонували написати такий закон парламентському Комітету з питань національної безпеки й оборони.