Призначений в.о. голови Держфіскальної служби Власов два роки воював в АТО – ЗМІ

Власов до цього призначення очолював Одеську митницю
Фото: rbc.ua

Олександр Власов, якого 5 вересня Кабмін призначив виконувачем обов'язків голови Державної фіскальної служби України, – професійний розвідник і контррозвідник, розповів "Українським новинам" його колишній заступник, який досі служить у Збройних силах.

Виконувач обов'язків голови Державної фіскальної служби (ДФС) України Олександр Власов два роки воював у зоні проведення антитерористичної операції, заявив агентству "Українські новини" його колишній заступник, підполковник К., який досі служить в одному з підрозділів спеціального призначення Збройних сил.

Співрозмовник агентства підкреслив, що Власов "не "служив", а воював".

"Це професійний військовий розвідник і контррозвідник, наш бойовий командир. Я мав честь воювати разом із ним. В армії мало таких офіцерів, що здатні виконувати найскладніші бойові задачі. Я і зараз не можу вам навести прикладів операцій, які виконували наші "привиди", однак повірте, це реальні складні бойові задачі", – сказав він.

5 вересня виконувач обов'язків голови ДФС Мирослав Продан пішов у відставку. Нового голову відомства оберуть на конкурсі, на час його проведення виконувати обов'язки голови ДФС буде Олександр Власов.

До цього призначення Власов очолював Одеську митницю. Під час його керівництва в Одесі було викрито контрабандистське угруповання Дениса Амінєва і Сергія Сердюка.

Власов також очолював Головне міжрегіональне управління оперативного забезпечення зони проведення АТО Державної фіскальної служби України з перекриття каналів контрабанди на тимчасово окупованій території Донецької і Луганської областей, нагадують "Українські новини".