Професор Лебединський: Убогі опозиціонери міряються х...ями, хто більше зробив у боротьбі з режимом

Лебединський: Як сміялися, так і продовжують сміятися
Фото: Алексей Лебединский / Facebook

Російські опозиціонери "сруться безбожно" між собою, тому ніколи не об'єднаються в боротьбі з режимом у РФ, уважає опозиціонер і музикант Олексій Лебединський.

Опозиція не зможе об'єднатися у боротьбі з режимом у РФ. Про це у Facebook заявив російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський).

"Убогі душею злодюги при владі міряються одне з одним х...ми – машинами, яхтами і палацами, тикають в обличчя одне одному місцями у Forbes, силіконовими продажними дівками і вкраденими мільйонами, але продовжують мило посміхатися одне одному і зображати товариство. А убогі опозиціонери міряються іншими х...ми – хто більше зробив у боротьбі з режимом, хто роздавав листівки чи стояв у пікетах, а хто ні, кидаються взаємними претензіями, хто поїхав, а хто ні, хто виходив на вулицю, а хто вважав це марним, і на ґрунті всього цього сруться безбожно, тому ніколи не об'єднаються", – написав він.

За словами Лебединського, це "й треба першим убогим, які над другими як сміялися, так і продовжують сміятися".

"Цілком заслужено", – резюмує музикант.

Вибори президента Росії відбудуться 18 березня 2018 року.

21 вересня на своєму YouTube-каналі опозиціонер Олексій Навальний прокоментував інформацію ЗМІ про плани журналістки Ксенії Собчак поборотися за посаду глави держави. Він заявив, що телеведуча вирішила брати участь у "огидній грі під назвою "давайте притягнемо на вибори ліберальне посміховисько", а також охарактеризував її ліберальні погляди як "людожерські".

У відповідь Собчак звинуватила Навального в "монополії на опозиційність".