Російський губернатор: Німеччина ганебно вилетіла із ЧС 2018 тільки тому, що на цій землі вона розв'язала дві світові війни

Корольов: Історія і час втрутилися
Фото: admlip.ru

На чемпіонаті світу в Росії в останньому турі групового турніру чинний чемпіон світу збірна Німеччини програла збірній Південної Кореї з рахунком 0:2 і не змогла вийти з групи. Губернатор Липецької області Олег Корольов уважає, що причиною цього є роль Німеччини у двох світових війнах.

Губернатор Липецької області (Росія) Олег Корольов назвав свою причину сенсаційного вильоту збірної Німеччини із ЧС 2018 на стадії групового етапу. 

"Німеччина ганебно вилетіла із ЧС 2018 тільки тому, що на цій землі вони розв'язали дві світові війни, і душі убитих ними десятків мільйонів жертв мстилися і будуть мстити їм... Історія і час втрутилися", — написав Корольов 29 червня у Twitter.

Згодом губернатор видалив повідомлення.

Скріншот: Олег Королев / Twitter

Збірна Німеччини є чинним чемпіоном світу з футболу. На чемпіонаті світу в Росії в останньому турі групового турніру чинні чемпіони світу програли збірній Південної Кореї з рахунком 0:2 і не змогли вийти з групи.