Розірвано контракт із керівником збройного заводу "Форт" Писаренком – МВС України

Завод виробляє пістолети "Форт"
Фото: stvol.ua

Голову збройного заводу "Форт" Віктора Писаренка МВС України звільнило у зв'язку з невиконанням умов укладеного з ним контракту.

Розірвано контракт із Віктором Писаренком, який керував заводом "Форт", що займається виробництвом стрілецької зброї. Про це 29 липня поінформувало Міністерство внутрішніх справ України.

"Перевіркою діяльності Казенного науково-технічного об’єднання "Форт" МВС України встановлено прийняття керівником підприємства неефективних управлінських рішень. У зв’язку з невиконанням умов укладеного контракту керівника КНТО "Форт" МВС України Віктора Писаренка звільнено із займаної посади та достроково розірвано укладений із ним контракт", – ідеться в повідомленні.

"Форт" було засновано в 1991 році у Вінниці для розроблення і впровадження у виробництво засобів особистого захисту для співробітників органів внутрішніх справ. Завод займається розробленням і виробництвом декількох видів стрілецької зброї (зокрема пістолетів "Форт"), боєприпасів та спецзасобів. На підприємстві мають намір налагодити виробництво боєприпасів у промислових масштабах.