"Розставимо всі крапки над "і". Зеленський запросив українських підприємців на офіційну зустріч

Зеленський: Час усім працювати на країну за прозорими правилами
Фото: ЕРА

Новообраний глава Української держави Володимир Зеленський заявив, що під час його президентства відносини з підприємцями будуть прозорими.

Новообраний президент України Володимир Зеленський запросив на офіційну зустріч представників великого, малого та середнього бізнесу. Про це він повідомив у Facebook 2 травня.

"За мого президентства стосунки з підприємцями будуть прозорими. Більше жодних кулуарних переговорів, нічних візитів до АП і прихованих від суспільства домовленостей. Тому офіційно запрошую представників великого, малого та середнього бізнесу на зустріч – уже найближчими днями. Розставимо всі крапки над "і", – написав він.

Зеленський підкреслив, що "час усім працювати на країну за прозорими правилами".

21 квітня в Україні відбувся другий тур виборів президента. 30 квітня Центрвиборчком офіційно оголосив результати виборів – перемогу здобув Зеленський із результатом 73,22% голосів виборців. За чинного президента України Петра Порошенка проголосувало 24,45% виборців. Дату інавгурації Верховна Рада визначить після публікації результатів виборів у "Голосі України".