У "Батьківщині" заявили, що Гриценко застосовує "брудні технології" проти Тимошенко

Нардеп Крулько: Гриценко не гребує співати разом із владою
Фото: ba.org.ua

Усі звинувачення на адресу голови Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко, висловлені лідером партії "Громадянська позиція" Анатолієм Гриценком в інтерв'ю виданню "ГОРДОН", є безпідставними. Про це заявив заступник керівника "Батьківщини" Іван Крулько.

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко відпрацьовує брудну технологію стосовно лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко, згадуючи її в одному переліку із прізвищами "одіозних політиків" – голови руху "Український вибір" Віктора Медведчука та співголови фракції Опозиційного блоку у Верховній Раді Юрія Бойка. Про це заявив народний депутат, заступник голови партії "Батьківщина" Іван Крулько, коментуючи інтерв'ю Гриценка виданню "ГОРДОН".

"Ми припускали, що проти Юлії Тимошенко будуть використовувати найбрудніші технології. На жаль, ми не помилилися. Ось і зараз Гриценко синхронно із провладною командою запускає одну із таких брехливих технологій, прив'язуючи Тимошенко до одіозних Бойка і Медведчука. Прикро, що до відвертої брехні вдається людина, яка хизується своєю "чесністю", – зазначив Крулько.

Депутат нагадав, що Гриценко працював міністром оборони в кабінеті Віктора Януковича у той час, коли Тимошенко перебувала в жорсткій опозиції до Партії регіонів.

"Тоді, мабуть, співпраця із регіоналами його не турбувала. І тепер Гриценко не гребує співати разом із владою, хоча чудово знає, що поширює брехню про Тимошенко", – заявив нардеп.

Крулько наголосив, що всі звинувачення, висловлені лідером "Громадянської позиції" на адресу Тимошенко, безпідставні.

В інтерв'ю інтернет-виданню "ГОРДОН" Гриценко заявив: "Зараз в олігархічному міжсобойчику, не без зовнішньої участі, є сценарій, за яким президентом ставлять Тимошенко, спікером – Медведчука, а прем'єром – Бойка".

Він також звинуватив Тимошенко в організації кампанії з його дискредитації.