У Львові на концерті "Океану Ельзи" використовували символіку партії "Голос". Вакарчук політичну агітацію заперечує

Концерт гурту "Океан Ельзи" у Львові був безкоштовним

Фото: Святослав Вакарчук / Facebook

Перед концертом "Океану Ельзи" у Львові великі екрани над сценою показували символіку партії "Голос", біля неї стояли стенди з партійними зображеннями і великий банер, поруч із яким фотографувалися всі охочі. Фронтмен групи і лідер партії Святослав Вакарчук заявляв, що його концерти є "агітацією за якісну європейську музику".

На концерті гурту "Океан Ельзи" у Львові було помічено символіку партії "Голос", лідером якої є музикант Святослав Вакарчук. Про це 18 червня повідомило "Громадське".

Перед концертом великі екрани над сценою показували символіку партії "Голос", біля неї стояли стенди з партійними зображеннями і великий банер, поруч із яким фотографувалися всі охочі.

Скріншот: Громадське Телебачення / YouTube

Зазначено, що заявку до міської ради Львова гурт подавав саме для проведення концерту. У заявці "Океан Ельзи" зобов'язувався компенсувати витрати на прибирання та забезпечення правопорядку, хоча концерт був безкоштовним.

Святослав Вакарчук на зустрічі із журналістами у Львові заявляв, що його концерти не є політичною агітацією.

"Чи є концерти "Океану Ельзи" агітацією? Так. Агітацією за якісну європейську музику. Чи є ці концерти політичною агітацією? Ні. Бо жодного слова про політику, наших лозунгів і графічних зображень під час виходу "Океану Ельзи" на сцену не буде", – процитувала пресслужба "Голосу" Вакарчука в Telegram.

Дострокові парламентські вибори призначено в Україні на 21 липня. 24 травня розпочався виборчий процес.

Результати опитування, проведеного Соціологічною групою "Рейтинг" із 8-го по 12 червня 2019 року, свідчать, що за партію "Голос" готові проголосувати 8,1% опитаних українців, які мають намір голосувати і визначилися із симпатіями. Щоб потрапити в Раду, потрібно набрати не менше ніж 5% голосів.