"У мене немає права піти". Богдан прокоментував перспективи своєї відставки

Богдан про ймовірну відставку: Особистого бажання мало, я маю отримати згоду президента
Фото: ЕРА

За словами керівника Офісу президента Андрія Богдана, ще під час виборчої кампанії він обіцяв главі держави Володимирові Зеленському, що йде з ним разом "до кінця".

Глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив в інтерв'ю "Українській правді", опублікованому 31 жовтня, що поки "не має права" піти у відставку.

"У мене немає права піти. Ми ще на стадії виборчої кампанії домовилися з Володимиром Олександровичем [президентом Володимиром Зеленським], що я йду з ним до кінця, до того моменту, коли він не дозволить мені піти".

"Яким може бути ваше життя після Офісу президента?" – запитав журналіст.

"Коли я працював у Кабміні, багато моїх колег сприймали звільнення прямо як якусь велику трагедію і зруйноване життя. Для мене перехід знову у стан адвокатури – це настільки швидко й багато разів відбувалося, що на наступний день я був в офісі й активно працював. Після Офісу президента – та в будь-який момент! У мене за Офісом президента дуже комфортне, веселе й радісне життя", – зазначив Богдан.

Водночас він підкреслив: "Свого особистого бажання мало, я маю отримати згоду президента".

Особистого адвоката бізнесмена Ігоря Коломойського Богдана 21 травня було призначено главою Адміністрації Президента. 25 червня він став керівником перейменованого відомства – Офісу президента.