Уткін: Путіну недовго залишилося. Він уже літня людина

Путіну 67 років
Фото: ЕРА

Проблему Донбасу розв'язуватимуть більше років, ніж залишилося жити президенту Росії Володимирові Путіну. Таку думку в авторській програмі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловив російський журналіст і телекоментатор Василь Уткін.

Саме життя вирішить питання участі президента Росії Володимира Путіна в ескалації війни на Донбасі, однак проблема залишиться й після нього. Про це в авторській програмі головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман заявив російський журналіст і телекоментатор Василь Уткін.

"Ваші проблеми не в Путіні – ваші проблеми з вами. І вони з вами залишаться. Путіну недовго залишилося. Він уже літня людина, так чи інакше", – сказав Уткін.

Процес примирення в Україні триватиме не одне десятиліття, припустив він.

"Це точно буде довше, ніж строк життя Володимира Володимировича Путіна. Тому що стільки не живуть люди", – додав журналіст.

Уткін: Багато хто став дивитися на Путіна як на "кульгаву качку". Читайте повну версію інтерв'ю

Путіну 67 років. Він керує РФ із 2000 року (із перервою на 2008–2012 роки). Під час третього строку його перебування на посаді президента Росія розпочала збройну агресію в Україні, окупувавши Крим та окремі райони Донецької і Луганської областей.

Відео: Алеся Бацман / YouTube