Верещук: Ми говоримо: 500 тис. робочих місць. При здоровому розумі керівник не може так сказати – ми просто втратимо легітимність

Верещук: Коли ми робимо такі заяви, це позначається на нашому рейтингу
Фото: Ірина Верещук / Facebook

Нардепка від "Слуги народу" Ірина Верещук в ефірі програми "БАЦМАН" головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловила думку, що прем'єр-міністр України Денис Шмигаль усвідомлював, що не зможе виконати обіцянку створити 500 тис. нових робочих місць.

Нардепка від "Слуги народу" Ірина Верещук в ефірі програми "БАЦМАН" головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман висловила думку, що прем'єр-міністру України Денису Шмигалю не варто було давати обіцянку створити 500 тис. нових робочих місць.

"Коли немає цілепокладання, коли ми не знаємо чітко, чого ми прагнемо в підсумку... Ми говоримо: 500 тис. робочих місць. При здоровому розумі, свідомості людина, керівник не може так сказати. Тому що він розуміє, що цього неможливо зробити. І от коли ми робимо такі заяви, а потім це позначається на нашому рейтингу, ми маємо розуміти, що в один прекрасний день настане точка нуль – ми просто втратимо легітимність і легальність у підсумку. Тому що коли ми бачимо – пам'ятаєте VIII демократичне скликання? – рівень довіри до парламенту 4%, то про який парламент може йтися? Це одразу треба йти на перевибори. І я дуже не хочу допустити, щоб рівень довіри впав до такої критичної позначки", – підкреслила Верещук.

Верещук: Тігіпко був би гарним прем'єром. Це попереду. Я далека від думки, що Кабмін Шмигаля буде до кінця нашої каденції. Читайте повну версію інтерв'ю

10 квітня Шмигаль заявив, що у травні в Україні планують створити 500 тис. робочих місць.

13 травня глава Кабміну повідомив, що через коронавірус і карантинні обмеження кількість офіційних безробітних у країні зросла до 500 тис. осіб.

Відео: Алеся Бацман / YouTube