Від партії "Слуга народу" за мажоритаркою будуть балотуватися журналіст Дубінський, блогер Бужанський, актор Корявченков

Корявченков має намір балотуватися в Раду у мажоритарному окрузі в Кривому Розі
Фото: kvartal95.com

Актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков (Юзик) має намір балотуватися від партії "Слуга народу" в мажоритарному окрузі №31 у Кривому Розі, журналіст Олександр Дубінський – №94 у Київській області, письменник і блогер Максим Бужанський – №25 у Дніпрі.

У партії "Слуга народу" назвали кілька прізвищ кандидатів, які мають намір балотуватися у Верховну Раду в мажоритарних округах, передає кореспондент "ГОРДОН".

Так, актор студії "Квартал 95" Юрій Корявченков (Юзик) має намір балотуватися в мажоритарному окрузі №31 у Кривому Розі, журналіст Олександр Дубінський – №94 у Київській області, блогер Максим Бужанський – №25 у Дніпрі.

В окрузі №48 у Краматорську має намір балотуватися адвокат Тетяна Романцева, в окрузі №64 у Житомирі  військовий Леонід Герасименко.

У Києві в окрузі №211 від партії "Слуга народу" збирається балотуватися лікар-анестезіолог Максим Перебийніс.

21 травня президент України Володимир Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня.

27 травня партію "Слуга народу" очолив радник Зеленського Дмитро Разумков. Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповідав, що для формування списку "Слуги народу" будуть використовувати "нетрадиційну матрицю".

За даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію "Слуга народу" готові проголосувати 48,2% респондентів, які визначилися з вибором.

9 червня у Києві у Національному ботанічному саду імені Гришка відбувся з'їзд політичної партії "Слуга народу". На ньому назвали першу двадцятку списку партії.