Зеленський заявив, що на з'їзді "Слуги народу" назвуть список зі 100 прізвищ

21 травня Зеленський оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня

За словами президента Володимира Зеленського, "Україна розцвіте" завдяки членам партії "Слуга народу", які зібралися в київському ботанічному саду на з'їзд.

На з'їзді партії "Слуга народу" назвуть список зі 100 прізвищ – членів партії, які балотуватимуться у Верховну Раду за списками політсили і за мажоритарними округами, а також інших делегатів, заявив президент України Володимир Зеленський, відкриваючи з'їзд у столичному ботанічному саду, передає кореспондент "ГОРДОН".

"Завдяки людям, які зібралися тут, Україна розцвіте. Ну, і будемо саджати, – символізму тут багато", – заявив Зеленський.

21 травня він оголосив про розпуск Верховної Ради VIII скликання і призначення позачергових парламентських виборів на 21 липня.

27 травня партію "Слуга народу" очолив радник президента України Володимира Зеленського Дмитро Разумков. Представник президента у Верховній Раді Руслан Стефанчук розповідав, що для формування списку "Слуги народу" будуть використовувати "нетрадиційну матрицю".

За даними опитування Соціологічної групи "Рейтинг", проведеного з 29 травня до 3 червня, за партію "Слуга народу" готові проголосувати 48,2% респондентів, які визначилися з вибором.

9 червня у Києві у Національному ботанічному саду імені Гришка розпочався з'їзд політичної партії "Слуга народу". Очікують, що українцям презентують першу десятку списку партії на позачергові парламентські вибори.