"Він знає мій телефон". Ляшко пояснив, чому не був присутній у Раді на зустрічі із Зеленським

Ляшко: Головна тема нашої майбутньої особистої розмови – це не дата інавгурації
Фото: Osman Karimov / Facebook

За словами лідера Радикальної партії Олега Ляшка, його не цікавить питання інавгурації, яке обговорювали на зустрічі у Верховній Раді з новообраним президентом України Володимиром Зеленським.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у новообраного президента України Володимира Зеленського є його номер телефону, щоб зателефонувати і порадитися. Про це нардеп написав 4 травня у Facebook, пояснюючи, чому не був присутній на зустрічі Зеленського з представниками Верховної Ради.

"На зустріч із Зеленським, де обговорювалося питання інавгурації, я не пішов. Захоче Володимир зустрітися і порадитися – він знає мій телефон. Головна тема нашої майбутньої особистої розмови – це не дата інавгурації (питання насправді другорядне для українців!), а три ключові питання: 1) як він відновить мир в Україні; 2) як він відновить економіку; 3) як він подолає бідність українців?" – зазначив Ляшко.

Він підкреслив, що інші питання його не цікавлять.

На зустріч із Зеленським 4 травня не прийшли керівники фракцій Верховної Ради Радикальної партії, Блоку Петра Порошенка, "Народного фронту". Представників Радикальної партії не було взагалі. Головною темою розмови була інавгурація.