YouTube-каналам Гордона дали по "Золотій кнопці" за понад 2 млн підписників. Відео

Дмитро Гордон з нагородою "Золота кнопка YouTube"
Скріншот: Дмитрий Гордон / YouTube

Двом YouTube-каналам журналіста Дмитра Гордона дали по "Золотій кнопці" – нагороді, яку присуджує платформа YouTube тим авторам, чия кількість підписників перевищила 1 млн осіб. Станом на 27 травня у YouTube-каналу "Дмитрий Гордон" уже 1 млн 160 тис. підписників, у YouTube-каналу "В гостях у Гордона" – дещо більше ніж 1 млн підписників. У своєму відеозверненні Гордон подякував підписникам за підтримку: "Я хочу дуже подякувати кожному з вас: тим, хто мене дивиться, хто пише коментарі, кого не залишають байдужими мої інтерв'ю або мої виступи. Я відчуваю щодня, щогодини, щохвилини вашу підтримку. Чудово розумію, що без вас я – ніхто. Хочу, щоб ви не йшли з моїх каналів, щоб я був, як і раніше, цікавим для вас, щоб ви приводили на мої канали своїх друзів, родичів, знайомих, які теж дивилися б моїх героїв передусім і трішки мене". Окрему частину відеозвернення журналіст присвятив своїм "ВІП-фанатам – людям, які постійно про нього пишуть і говорять". За словами журналіста, вони його популяризують, оскільки "у своїх виступах часто про нього згадують". Гордон пообіцяв розіграти серед своїх "ВІП-агітаторів", яким не дає спокою його творчість, книги свого авторства, музичні альбоми власного виконання та календарики зі своїм портретом.

Свій перший YouTube-канал "Дмитрий Гордон" журналіст створив 19 червня 2011 року. Другий – "В гостях у Гордона" – з'явився за рік, 20 червня 2012-го.

На першому каналі Гордон публікує інтерв'ю, які він дає іншим журналістам, відеозвернення на актуальні теми, випуски програми "ГОРДОН", а також проводить прямі трансляції, під час яких спілкується із клієнтами в режимі онлайн.

На другому каналі Гордон викладає інтерв'ю з видатними сучасниками – акторами, режисерами, письменниками, спортсменами, політиками, ученими, записаними в межах проєкту "В гостях у Дмитрия Гордона".

Станом на 27 травня у YouTube-каналу "Дмитрий Гордон" уже 1 млн 160 тис. підписників, у YouTube-каналу "В гостях у Гордона" – дещо більше ніж 1 млн підписників/ Скріншот: Дмитрий Гордон / YouTube

На початку року журналіст показав статистику двох своїх YouTube-каналів і розповів, скільки заробляє за місяць на найпопулярніших відео. За словами Гордона, одне лише інтерв'ю з бізнесменом Ігорем Коломойським на той момент принесло йому $13 тис.