З'ясували місце перебування сина українського офіцера Гриба, Порошенко виступив у Раді. Головне за день

Головні новини четверга
Фото: Ольга Гриб / Facebook; EPA

"ГОРДОН" подає огляд основних новин четверга, 7 вересня.

Послання президента

Президент України Петро Порошенко виступив зі щорічним посланням до парламенту. Основні тези промови.

Литовські номери

Під будівлею Верховної Ради сталися сутички між правоохоронцями та автомобілістами-мітингувальниками, які виступають за легалізацію нерозмитнених європейських автомобілів.

Гриб у Краснодарі

ФСБ Росії офіційно підтвердила українським дипломатам, що 19-річного громадянина України Павла Гриба затримано і він перебуває у слідчому ізоляторі Краснодара. Його підозрюють у тероризмі.

Справа про стрілянину в Княжичах

Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту ще двом підозрюваним у справі про розстріл поліцейських у Княжичах у 2016 році – старшому інспектору КОРД Андрію Курті та екс-заступнику начальника відділу карного розшуку Шевченківського управління поліції Києва Роману Мариновському.

Застава Полякова

Солом'янський райсуд Києва передав заставу депутата Ради від "Народного фронту" Максима Полякова в розмірі 304 тис. грн до бюджету держави і призначив йому нову – у розмірі 608 тис. грн. Депутату інкримінують порушення запобіжного заходу – відмову носити електронний браслет.

Невдоволення Додона

Президент Молдови Ігор Додон пригрозив покарати військовослужбовців, які збираються взяти участь у навчаннях миротворців в Україні без його дозволу.

"Ірма" розбушувалася

Жертвами урагану "Ірма" стало 10 людей, тисячі жителів острівних держав Карибського басейну залишилися без даху над головою. Ураган наближається до Куби та США.