Зеленський – депутатам: Менше смс, будь ласка!

Зеленський: Менше зайвих діалогів, давайте працювати
Фото: president.gov.ua

Сьогодні ЗМІ опублікували фрагменти телефонного листування кількох депутатів від пропрезидентської партії "Слуга народу". Після цього у Верховній Раді глава держави Володимир Зеленський закликав нардепів зайнятися законотворчістю і менше писати смс-повідомлення.

29 серпня президент України Володимир Зеленський закликав депутатів Верховної Ради нового скликання уникати зайвих діалогів у парламенті.

"Менше зайвих діалогів, давайте працювати, народ чекає. Менше смс, будь ласка, більше законів, ми всі чекаємо", – сказав він, виступаючи в парламенті, передає кореспондент "ГОРДОН".

Цій заяві передувала публікація фрагмента переписки в месенджері депутатки від пропрезидентської партії "Слуга народу" Єлизавети Богуцької. У повідомленні, яке сфотографували журналісти "Страны", ішлося про те, що п'ятий президент України Петро Порошенко готує переворот після відставки міністра внутрішніх справ Арсена Авакова.

"Ми залишаємо Авакова. Іншого шляху немає. Порошенко готує переворот. І дуже серйозно готує. Він чекає, що ми відправимо Авакова у відставку, щоб відразу почати. Сьогодні, найімовірніше, знімемо недоторканність. Але залишимо міністра МВС. Я дуже засмучена, але іншого шляху поки немає. Він залишиться до грудня. Саме на грудень Петя готує путч", – ішлося в повідомленні.

Окрім того, сьогодні видання "Цензор.НЕТ" опублікувало фото телефонної переписки народного депутата від "Слуги народу" Михайла Радуцького стосовно кандидатури на посаду міністра охорони здоров'я. Під час листування депутат вжив нецензурну лексику. "Х...й їм у жопу!" – написав він.

"Мені соромно за слова, а не за переписку, тому що це є моя особиста переписка з моїм особистим другом", – сказав він пізніше в коментарі "Українській правді".