Зеленський заявив, що більше не читає сценаріїв студії "Квартал 95"

Зеленський заявив, що не вичитує жартів студії "Квартал 95", де раніше працював
Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що в нього немає часу зустрічатися з колишніми колегами по студії "Квартал 95" і він не вичитує їхніх жартів.

Президент України Володимир Зеленський на пресконференції 20 травня заявив, що більше не вичитує сценаріїв і жартів студії "Квартал 95", передає кореспондент видання "ГОРДОН".

"Сценаріїв не читаю", – сказав Зеленський.

Він також розповів, що не зустрічається з колишніми колегами по студії.

"Не бачу, немає часу", – зазначив глава держави.

Зеленський обійняв посаду президента 20 травня 2019 року. Він є засновником студії "Квартал 95", до обрання президентом був її художнім керівником.

Учасниця студії Олена Кравець у жовтні 2019 року розповіла, що Зеленський вичитує жарти, які сценаристи "Кварталу 95" пишуть про нього і його дружину Олену.

"Він, до речі, не видалився із жодної групи. Тобто в соцмережах, де група "Кварталу 95", – він там є, і він там іноді навіть пише", – повідомила Кравець.

В інтерв'ю головній редакторці видання "ГОРДОН" Олесі Бацман у квітні 2020 року ще один актор студії, друг президента Євген Кошовий заявив, що не знає, які жарти про себе Зеленський перевіряє.

"Ця інформація чомусь пройшла повз мене. І коли ми закінчимо інтерв'ю, я зателефоную Олені й запитаю, звідки ж у неї така інформація. Може, він таке робить, а мене під час цього не було", – сказав Кошовий.