Зеленський заявив, що про розпуск парламенту восени не може бути й мови – Бужанський

Зеленський не планує розпускати Раду, стверджує Бужанський
Фото: ЕРА

Президент України Володимир Зеленський закликав депутатів від "Слуги народу" зосередитися на продуктивній роботі протягом усієї каденції, сказав нардеп від цієї фракції Максим Бужанський.

Президент України Володимир Зеленський під час засідання фракції "Слуга народу" заявив, що не планує розпускати Раду. Про це розповів депутат від "Слуги народу" Максим Бужанський, повідомляє 6 лютого "РБК-Україна".

"На засіданні фракції президент України урочисто й категорично заявив, що ні про який достроковий розпуск парламенту восени не може бути й мови. І закликав зосередитися на продуктивній роботі протягом усієї каденції", – заявив Бужанський.

23 січня голова парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія говорив, що ймовірність дострокового припинення каденції Верховної Ради становить 40%.

21 липня 2019 року відбулися позачергові вибори у Верховну Раду. Усього до парламенту пройшли п'ять партій: "Слуга народу" набрала 43,16%, партія "Опозиційна платформа – За життя" – 13,05%, "Батьківщина" – 8,18%, "Європейська солідарність" – 8,10%, партія "Голос" – 5,82% голосів виборців. Фракція "Слуга народу" здобула права парламентської коаліції.

29 серпня Верховна Рада IX скликання розпочала роботу.