Журналістка Бондаренко очолила прес-службу виборчого штабу Гриценка

Бондаренко погодилася на пропозицію Гриценка 

Фото: khrystya / Instagram

Українська журналістка Христина Бондаренко заявила, що для неї великий виклик бути главою прес-служби виборчого штабу лідера партії "Громадянська позиція" Анатолія Гриценка.

Журналістку Христину Бондаренко призначено главою прес-служби виборчого штабу лідера партії "Громадянська позиція", екс-міністра оборони України Анатолія Гриценка. Про це 18 вересня політик повідомив у Facebook.

"Нові призначення до штабу з підготовки до виборів. Керівник прес-служби – Христина Бондаренко", – написав Гриценко.

Бондаренко на своїй сторінці у Facebook повідомила, що погодилася на пропозицію Гриценка. За словами журналістки, кампанія буде важкою, вона назвала призначення "великим викликом".

"Тепер офіційно. Зізнаюся чесно: для мене це великий виклик. Кампанія буде важкою, але є лише один шлях – це перемога! Інших варіантів просто не може бути", – зазначила вона.

Бондаренко працювала на "5 каналі", "Громадському", у прес-службі Міністерства аграрної політики і продовольства України. Останнє місце її роботи  телеканал ATR, де вона обіймала посаду генпродюсера.

Гриценко буде балотуватися на пост президента України. Президентські вибори мають відбутися в Україні 31 березня 2019 року.

За результатами опитування, проведеного разом Київським міжнародним інститутом соціології, Центром Разумкова і центром SOCIS наприкінці серпня  на початку вересня, за лідера ВО "Батьківщина" Юлію Тимошенко готові голосувати 11% із тих, хто визначився з вибором. Далі в рейтинге розташувалися президент України Петро Порошенко (7,1%), шоумен Володимир Зеленський (6,7%), музикант Святослав Вакарчук (6,5%) і Гриценко (6,3%).