Антон Геращенко: Саакашвілі закликав своїх бойовиків захопити Жовтневий палац. Там зараз дитячий ранок

Антон Геращенко: Незважаючи на всі провокації, внаслідок яких Саакашвілі хоче пролити кров, у нього цього не вийде
Фото: Народний фронт / Facebook

Член колегії МВС України Антон Геращенко заявив, що поліція не дозволить прибічникам лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі захопити Жовтневий палац у Києві.

Поліція не допустить провокацій біля Міжнародного центру культури і мистецтв (Жовтневий палац) на вулиці Героїв Небесної сотні, який хочуть захопити прибічники лідера партії "Рух нових сил" Михайла Саакашвілі. Про це заявив член колегії Міністерства внутрішніх справ, депутат Верховної Ради від "Народного фронту" Антон Геращенко у Facebook.

"Щойно Саакашвілі закликав групу своїх бойовиків захопити Міжнародний центр культури і мистецтв (Жовтневий палац) на вулиці Героїв Небесної сотні. Там зараз проходить новорічний дитячий ранок. Усередині сотні дітей та їхніх батьків", – написав він (Саакашвілі заявив на марші "За імпічмент" 17 грудня, що він і його прибічники планують організувати координаційний штаб у Жовтневому палаці у Києві. – "ГОРДОН").

Нардеп зазначив, що голова Національної поліції Сергій Князєв доручив убезпечити дітей і їхніх батьків, а також зберегти громадський порядок.

"Незважаючи на всі провокації, внаслідок яких Михайло Саакашвілі хоче пролити кров українців, у нього цього не вийде!" – заявив Геращенко.

Увечері 8 грудня Саакашвілі з другої спроби затримали в Києві і помістили в ізолятор тимчасового тримання. Його підозрюють в отриманні з Росії приблизно $500 тис. на фінансування мітингів для повалення української влади.

Генеральна прокуратура вимагала для політика запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту з носінням електронного браслета.

11 грудня Печерський райсуд Києва вирішив відхилити клопотання обвинувачення і відпустив Саакашвілі в залі суду. ГПУ подала апеляцію на рішення Печерського райсуду.

18 грудня лідер "Руху нових сил" має з'явитися на допит до ГПУ.