Арахамія прилетів на форум "Слуги народу" приватним літаком, але не зміг відповісти, скільки коштував переліт

Арахамія: Хто заплатив за це – треба питати у мого помічника
Фото: sluga-narodu.com

Народний депутат від "Слуги народу" Давид Арахамія прилетів до Миколаєва бізнес-джетом приватної компанії QualitAir LLC. У коментарі місцевому виданню "Шиповник" парламентар не зміг повідомити, хто сплатив політ і скільки він коштував.

Літак Cessna 525A CitationJet CJ2 бортовий номер N125BJ вилетів із київського аеропорту "Жуляни" 22 грудня о 10.59 і приземлився в Миколаєві об 11.44.

Того дня Арахамія взяв участь у партійному форумі Миколаївської обласної організації партії "Слуга народу", відкрив приймальне відділення лікарні швидкої медичної допомоги, відремонтоване в межах "Великого будівництва".

"Хто заплатив за це – треба питати у мого помічника. Це він займається. Я прилетів літаком", – відповів він на запитання журналістів.

На уточнювальне запитання, чи знає політик, скільки коштував переліт із Києва до Миколаєва, він знову відправив до помічника.

"Цим помічник займається. У мене зустрічне питання, а вас [депутат Миколаївської міськради] Артем Іллюк на роботу офіційно взяв?" – сказав він.

Відео: Shipovnik UA / YouTube