Білецький – депутатам: Якщо ви надумаєте не виконати наші вимоги, у нас вистачить сміливості, сил і рішучості саморозпустити цю Верховну Раду

Білецький: Ми вимагаємо розриву дипломатичних відносин з Росією
Фото: Національний корпус / Facebook

Учасники Маршу національної єдності вимагали розриву дипломатичних відносин з Росією і механізму імпічменту президента і відкликання депутатів Верховної Ради України, заявив позафракційний народний депутат Андрій Білецький.

Позафракційний народний депутат України, колишній командир батальйону "Азов" Андрій Білецький зачитав з трибуни Верховної Ради вимоги учасників Маршу національної гідності, який пройшов сьогодні в Києві, передає кореспондент видання "ГОРДОН".

"Ми, українські націоналісти, об'єднаємо свої зусилля для того, щоб протистояти озброєному окупантові на сході та фінансовому диктату із Заходу. Але, найперше, для того, щоб знищити цю владу, яка помилково називається українською", – сказав нардеп.

"Ми вимагаємо нового політичного курсу, який повинен ґрунтуватися на пріоритеті національних інтересів. Ми не допустимо приватизації стратегічних підприємств, продажу сільськогосподарських земель, щоквартального зростання цін на комунальні послуги. Ми вимагаємо розриву дипломатичних відносин з Росією. І, нарешті, вимагаємо реального дієвого механізму імпічменту президента і відкликання депутатів... Повірте, ми це зробимо. Я вам обіцяю, що якщо ви надумаєте не виконати, у нас вистачить сміливості, сил і рішучості саморозпустити цю Верховну Раду", – заявив Білецький.

22 лютого у центрі Києва пройшов Марш національної гідності, організований ВО "Свобода", "Правим сектором" та партією "Національний корпус" ("Азов").

Активісти вимагали від влади припинити торговельні відносини з окупованою територією Донбасу, а також знизити тарифи на комунальні послуги, відмовитися від приватизації державних підприємств і зберегти мораторій на продаж землі.