Білоножко запропонував Зеленському знятися з президентських виборів на користь Смешка

Білоножко: Смешка поважають в усьому світі
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Шоумен Володимир Зеленський ще матиме можливість стати гарним президентом країни. У нинішній ситуації на посаді президента має бути така людина, як перший військовий аташе незалежної України у США, екс-начальник Головного управління військової розвідки Міноборони, колишній голова Служби безпеки Ігор Смешко. Таку думку висловив український народний артист Віталій Білоножко в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону.

Народні артисти України Світлана та Віталій Білоножки в авторській програмі Дмитра Гордона на каналі "112 Україна" запропонували шоумену Володимирові Зеленському знятися з президентських виборів на користь першого військового аташе незалежної України у США, екс-начальника Головного управління військової розвідки Міноборони, колишнього голови Служби безпеки, доктора технічних наук, генерал-полковника Ігоря Смешка.

"У мене є мрія, щоб Володимиру Зеленському, людині, яку ми любимо і яка ще не дійшла до піку своєї слави, і що ще можливо не розуміє, що від любові до ненависті один крок, приснився сон. У якому до нього прийшов би Бог і сказав: "Коли ти народився, я поставив тобі мітку, щоб ти володів масами. Я дав тобі талан. Володю, ти йдеш у політику, але ти не зовсім готовий. Люди тебе люблять і нехай вони тебе люблять ще багато років, але є людина, яка може повернути країну до життя. Цій людині нічого не треба, вона не хоче йти в політику. Вона просто тобі допоможе. У тебе є час. Ти ще будеш президентом, народ тебе полюбить і не розлюбить. Даруй людям мистецтво, а свої голоси віддай йому [Смешку]. Нехай він трошки попрацює, а потім ти прийдеш на все готове", – сказав Білоножко.

На думку артиста, кожній країні, де люди заграються у демократію, потрібен сильний військовий і політичний діяч. Наприклад такий як, Вінстон Черчилль або Шарль де Голль.

"Генерал де Голль кілька років керував країною і вона стала цивілізованою. Нам теж потрібен "генерал де Голль". Смешко – людина, яку поважають у всьому світі. Людина, яка є членом усіх світових політичних клубів. Він має гарну освіту і багато заслуг. Нам потрібен такий чоловік [на посаді президента]", – додав Білоножко.

Вибори президента в Україні призначено на 31 березня 2019 року.