Богдан: "Слугу народу" на місцевих виборах чекає тотальний програш. Вони розглядають можливість перенесення або скасування голосування

Богдан: Як діти малі, вони всерйоз говорять про скасування або перенесення місцевих виборів
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

В інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що зараз підстав для скасування або перенесення місцевих виборів немає.

Колишній глава Офісу президента Андрій Богдан переконаний, що на пропрезидентську партію "Слуга народу" чекає програш на місцевих виборах у жовтні. Про це він заявив в ефірі авторської програми засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона.

"Буде тотальний програш. Це не те, що я щось кажу – це те, що вони точно знають. Вони зараз розглядають можливість перенесення, скасування місцевих виборів. Як діти малі, вони всерйоз про це говорять", – сказав він.

Богдан переконаний, що для скасування або перенесення голосування немає підстав.

"Це неможливо... Те, що неможливо, – не треба витрачати час на обговорювання. Але вони ж не знають, що неможливо, а що можливо. Петро Олексійович [Порошенко] пробував скасувати вибори. Алгоритм дій. Що для цього треба? Рішення РНБО, надзвичайна ситуація, голосування у Верховній Раді. Ви зможете пройти цей алгоритм дій? Надзвичайна ситуація у зв'язку з коронавірусом? А чого ви не ввели надзвичайної ситуації навесні, коли було, там, 100 хворих? А зараз три тисячі", – сказав він.

"Звільняючи мене, Зеленський сказав: "Ти – як нелюба жінка". Повний текст інтерв'ю Богдана Гордону

Місцеві вибори в Україні призначено на 25 жовтня. "Слуга народу" бере участь у них і подала список кандидатів на посади мерів великих міст 31 серпня.

Відео: В гостях у Гордона / YouTube