Бойко: Я проголосував за мир, за те, щоб не було війни, злиднів і розрухи

Юрій Бойко: Я хочу закликати всіх громадян прийти на виборчі дільниці
Фото: platform.org.ua

Засновник міжфракційного об'єднання "Опозиційна платформа – За життя" і кандидат у президенти Юрій Бойко заявив, що сподівається на високу явку.

Кандидат у президенти, засновник міжфракційного об'єднання у Верховній Раді "Опозиційна платформа – За життя" Юрій Бойко проголосував на виборчій дільниці в селі Іванковичі Васильківського району Київської області, повідомляє сайт політичної сили.

"Сьогодні гарна погода, настрій відмінний. Я проголосував за мир, за те, щоб не було війни, злиднів і розрухи. Я хочу закликати всіх громадян прийти на виборчі дільниці, проголосувати по совісті й не дати нікому можливості вкрасти ваші голоси. Я сподіваюся, що явка буде високою, оскільки більшість людей хоче миру. Тому я думаю, що на виборчі дільниці прийде дуже багато людей", – сказав Бойко.

Із 8.00 до 20.00 в Україні працюватимуть виборчі дільниці для голосування на чергових президентських виборах. У них бере участь рекордна кількість кандидатів: у бюлетені вказано 39 прізвищ.

Центральна виборча комісія зареєструвала 2344 міжнародних офіційних спостерігачів за виборами від 19 міжнародних організацій і 17 іноземних держав.

Національний екзит-пол проведуть Фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, Київський міжнародний інститут соціології та Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова. Їхні результати оприлюднять після закриття дільниць о 20.00.

Протягом 10 днів із дня голосування ЦВК має встановити результати виборів і скласти відповідний протокол. Якщо жоден із кандидатів не здобуде більше ніж 50% голосів, то 21 квітня відбудеться другий тур президентських виборів.