Буданов: Війна точно закінчиться, це закономірний процес

Українці подолають усіх ворогів, зазначив Буданов
Фото: Kyiv School of Economics / Facebook

Розв'язана країною-агресором РФ війна проти України закінчиться, цей процес є закономірним. Таку думку 28 липня під час виступу перед випускниками Київської школи економіки висловив начальник ГУР МО України Кирило Буданов, його цитує сайт української військової розвідки.

Буданов зазначив, що саме зараз в Україні "вирішуються глобальні питання, які матимуть визначальні наслідки для історії держави й людства загалом".

"Війна точно закінчиться, це закономірний процес. А тоді перед нами постануть інші задачі, не менш важливі й не менш складні", – наголосив начальник ГУР МО.

Буданов додав, що "будь-який рух уперед зустрічає опір", і, на його думку, "це нормально".

"Ми є і завжди будемо. І подолаємо всіх ворогів. Пам'ятайте: ви завжди маєте бути першими, номером один. Ніколи не пробувати бути "не гіршими, ніж хтось", або "на рівні з провідними", ні – тільки номером один", – сказав глава військової розвідки України.

У КШЕ поінформували у Facebook, що Буданов здобув почесний докторський ступінь (Doctor Honoris Causa) за досягнення в розвитку української державності і співпрацю з освітніми й науковими інститутами.

Контекст:

Українська влада неодноразово заявляла, що має намір деокупувати всі захоплені з 2014 року Росією українські території, зокрема Крим.

За словами Буданова, в України немає іншого виходу, окрім як повернути те, що було окуповано, "інакше стан війни триватиме вічно".