Деякі депутати Ради на селфі з Офісу президента України робили "мало не угоди" – Корнієнко

Депутати можуть увійти до Офісу президента України, якщо на них виписали попереднє замовлення в бюро перепусток
Фото: kyivmaps.com

У Верховній Раді є депутати, які зловживали селфі з Офісу президента України. Про це в інтерв'ю "Бабелю" 13 червня розповів голова партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко.

У відповідь на запитання, як зараз депутати спілкуються з ОП, Корнієнко відповів: "Не треба нікуди записуватися. Просто трохи змінився пропускний режим – потрібно розуміти, куди ти йдеш".

Просто зайти в Офіс президента, щоб зробити селфі, уже не вдасться, зазначив політик.

"Неприємна новина для колег, які цим зловживали. У нас є різні депутати, які на селфі з ОП робили мало не якісь угоди, що не називатимемо їхніх прізвищ", – пояснив нардеп.

За його словами, на зустріч до президента України Володимиру Зеленському неважко потрапити, якщо є предметна розмова.

Голова партії "Слуга народу" описав відмінності між чинним главою Офісу президента України Андрієм Єрмаком і його попередником Андрієм Богданом.

"У Єрмака з'явилися профільні заступники, обов'язки розподілили. Не потрібно бігти до Андрія, щоб обговорити децентралізацію, наприклад. Коли все це починалося, усе курирував особисто Богдан, питання обговорювалися у нього в кабінеті. Думаю, Єрмак усе делегував добре", – зазначив він.

Контекст:

У травні стало відомо, що народні депутати можуть проходити в Офіс президента України лише в разі, якщо на їхнє ім'я виписано попереднє замовлення в бюро перепусток. "Українська правда" писала, що такі обмеження з'явилися після того, як позафракційний депутат Гео Лерос увірвався у приймальню до Єрмака і попросив його секретарку передати, що "Єрмак – г...ндон".