"Ідеш, не йдеш?" Зеленський розповів про розмову з Порошенком у грудні 2018-го

Зеленський: Гумор – це легка форма будь-якому керівнику країни зрозуміти, де він живе
Скріншот: Українська правда / Facebook

Шоумен Володимир Зеленський повідомив, що президент України Петро Порошенко під час зустрічі з ним розповідав про труднощі у країні і про те, що старається.

У грудні 2018 року актор і шоумен Володимир Зеленський зустрічався з президентом України Петром Порошенком. Про це він розповів "Українській правді", 18 січня видання розмістило у Facebook фрагмент інтерв'ю.

На запитання, чия була ініціатива, Зеленський відповів: "Їхня. [Для чого?] Запитати: "Ідеш [у президенти]? Не йдеш?"

За словами актора, він відповів, що думає.

"А що я повинен був [сказати]?.. Це правда була – я думав", – засміявся шоумен.

Він розповів, що під час зустрічі Порошенко пояснив йому складність ситуації у країні.

"Що він старається і що ви жартуєте там... "А ви так жартуєте, а я старааюся". Я йому кажу: "Ну це ж гумор". Гумор відображає суспільство. Гумор – це така легка, я вважаю, форма будь-якому керівнику країни, що дуже важливо, зрозуміти, де він живе, у якій ситуації... Мені здається, це завжди було", – зауважив Зеленський.

В інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН", журналісту Дмитрові Гордону в грудні Зеленський згадував про кілька зустрічей із Порошенком.

"У нас були особисті зустрічі з Петром Олексійовичем Порошенком. Кілька зустрічей, про які я не хочу говорити. Вони ні про що. Для людей – ні про що, правда", – сказав тоді актор. 

У новорічну ніч Зеленський повідомив, що балотуватиметься у президенти України. Документів до Центрвиборчкому він поки не подавав.

Згідно з даними дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології 23 листопада – 3 грудня 2018 року, у трійці лідерів рейтингу потенційних кандидатів у президенти України – голова "Батьківщини" Юлія Тимошенко (21,2%), шоумен Зеленський (14,6%) та чинний президент Петро Порошенко (11,6%).