Лікар Комаровський: У нас залишилося мало політиків, яких ще ніхто не облив зеленкою

Комаровський: Регулярно у країні когось обливають зеленкою
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

В авторській програмі засновника видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона лікар-педіатр Євген Комаровський зазначив, що обливання політиків зеленкою може призвести до інвалідності першої групи.

За обливання зеленкою потрібно саджати в тюрму. Про це в авторській програмі засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона заявив лікар-педіатр Євген Комаровський.

"Юридичне питання. Дивись. У нас залишилося мало політиків, яких ще ніхто не облив зеленкою. Регулярно у країні когось обливають зеленкою. [І безкарно], так... Мені чомусь здається, просто здається: коли хтось облив когось зеленкою – мені не важливі його мотиви – три роки. Усе. І жодних винятків", – сказав медик.

Він зазначив, що "вже вся країна" на прикладі вбитої херсонської активістки Катерини Гандзюк знає, "до чого може призвести обливання людей якимись хімікатами".

"Це замах на вбивство. Зеленка, яка потрапляє в очі, може зробити людину сліпою. Це інвалідність першої групи", – пояснив Комаровський.

За його словами, за обливання зеленкою можна саджати і довше ніж на три роки.

"Кожна людина, яка купила зеленку не для того, щоб намазати собі вавки на нозі, а щоб у когось її кинути, знає: "Кинув – і я на три роки пішов до в'язниці". Можна п'ять, але три – мінімум", – підкреслив лікар.

Лікар Комаровський: Якби я був президентом і в Instagram першої леді писали те, що пишуть Зеленській, я б рив землю, але цих мерзотників задушив би. Читайте повну версію інтерв'ю

Відео: В гостях у Гордона / YouTube

31 липня 2018 року Гандзюк облили сірчаною кислотою біля під'їзду її будинку в Херсоні. Вона дістала хімічні опіки понад 30% тіла, кислота потрапила на спину, голову, руку, а також в око. 4 листопада 2018 року активістка померла. Один із фігурантів справи про вбивство Гандзюк Олексій Левін стверджував, що спочатку активістку пропонували облити зеленкою і нечистотами.