Герман: Я завжди мріяла бути прес-секретарем Кучми

Герман заявила, що її завжди тягнуло до Кучми
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

Колишній нардеп і радник екс-президента Віктора Януковича Ганна Герман заявила, що в неї не вийшло стати прес-секретарем Леоніда Кучми, якому вона симпатизувала.

Леонід Кучма був одним із найкращих президентів України, маючи при цьому одну з найкращих команд. Про це колишній нардеп і радник екс-президента Віктора Януковича Ганна Герман заявила в ефірі авторської програми Дмитра Гордона "ГОРДОН" на каналі "112 Україна".

"Мені дуже симпатичний Кучма. Знаєте, це характер! Мене завжди тягнуло до цієї людини. Я люблю сильних людей, мене тягне до сильних... Я завжди мріяла бути прес-секретарем Кучми, до речі. Але в мене не вийшло", – сказала вона.

Герман зізналася, що Кучма завжди був їй "дуже симпатичним".

"Я вважала його дуже талановитим, сильним керівником, дуже потрібним Україні", – зазначила вона.

Герман: Якщо буде знайдено компроміс, Янукович може повернутися на Донбас і стати губернатором. Читайте інтерв'ю повністю

57-річна Ганна Герман – у минулому журналіст, була радником Віктора Януковича, коли той був прем'єр-міністром України та президентом країни. У 20042006 роках працювала прес-секретарем прем'єр-міністра Януковича і керівником прес-служби уряду України.

Леонід Кучма обіймав посаду президента України з 19 липня 1994 року до 23 січня 2005 року.