Гриценко: Один генерал-лейтенант, депутат від ПР, послав матом мою дружину. І відразу дістав від мене з ноги, вибачте, по яйцях, і в торець кулаком. І Юля йому ще зверху припечатала

Гриценко: Я насправді не драчун
Фото: Ростислав Гордон / Gordonua.com

В інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону екс-міністр оборони, кандидат у президенти України Анатолій Гриценко зазначив, що депутат від Партії регіонів, який дістав від нього "по яйцях" за образу Юлії Мостової, не став писати заяв.

Екс-міністр оборони, лідер партії "Громадянська позиція", кандидат у президенти України Анатолій Гриценко розповів, як одного разу побив депутата від Партії регіонів, який образив його дружину Юлію Мостову. Про це екс-міністр сказав в інтерв'ю засновнику видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону, відповідаючи на запитання, коли він востаннє бився.

"Я насправді не драчун... Це було років сім тому. Довелося битися з генералом... Генерал-лейтенантом, депутатом від Партії регіонів. Прізвища не назву. Якщо захочете, потім вирахуєте. Не тому, що я був агресивним, а тому, що він повівся по-хамськи: він образив жінку, мою дружину... Послав матом", – зазначив Гриценко.

За його словами, це сталося в аеропорту Бориспіль.

На запитання, чому депутат образив Мостову, екс-міністр відповів: "Ось такий він".

"Думав, що йому можна все. А я не з тієї категорії, щоб писати заяву в комісію з депутатської етики. І він одразу дістав. І з ноги, вибачте, по яйцях, і в торець кулаком. І Юля йому ще зверху припечатала... А так збіглося, що тоді прилітав [екс-президент США Білл] Клінтон... Набігли американські охоронці і наші УДОшники (співробітники Управління держохорони. – "ГОРДОН"). Але мене це не зупинило", – заявив Гриценко.

Він підкреслив, що "є межа честі".

"Тим більше, що ти офіцер (у моєму розумінні, він мерзотник)... Він потім обходив боком. Жодних заяв він не писав", – зазначив Гриценко.

Гриценко: Я запропонував Мостовій: давай я втягну весь негатив, а потім ти зареєструєшся – і вперед, у президенти! А я буду начальником штабу. Читайте повну версію інтерв'ю