"Юліє Порошенко, шкодую, що не зустрів тебе на чотири роки раніше". Син президента прокоментував "листи Порошенка ФСБ"

Олексій Порошенко заявив, що познайомився зі своєю дружиною 2011 року
Фото: Олексій Порошенко / Facebook

Народний депутат, син президента України Олексій Порошенко заявив, що публікація інформації про нібито листи Петра Порошенка у ФСБ 2007 року стала для нього приводом "згадати найприємніші моменти в житті".

Народний депутат, син президента України Олексій Порошенко заявив у Facebook, що шкодує про те, що не зустрів своєї дружини Юлії на чотири роки раніше.

Так він прокоментував публікацію інформації про нібито листи президента України Петра Порошенка у Федеральну службу безпеки Росії 2007 року.

Грузинський телеканал "Руставі 2" опублікував 13 січня нібито копії звернень у ФСБ, у яких тодішній народний депутат Порошенко обіцяє не займатися "антиросійською діяльністю". 3 лютого 2007 року Порошенка не пустили на територію Росії. Пізніше стало відомо, що йому заборонили в'їзд у країну. "Регулярно відвідую Санкт-Петербург, де проживають батьки дружини мого старшого сина Олексія", – ідеться в опублікованому "Руставі 2" тексті нібито листа Порошенка у ФСБ.

В Адміністрації Президента України заявили, що ця інформація є "низькопробною підробкою та фейком, виготовленим і закинутим телекомпанії "Руставі 2" спецслужбою Росії". "Найкрасномовніше про провал ФСБ свідчить факт, який легко перевірити. Олексій Порошенко одружився в Києві у вересні 2013 року, тому у старшого сина Петра Порошенка у 2007 році не було дружини", – повідомили в АП 14 січня.

"Сьогодні був привід ще раз згадати найприємніші моменти в житті. Як усе почалось, коли вперше побачив свою майбутню дружину на лекції "Strategy, Structure and Incentives" під час навчання на програмі МВА в INSEAD у 2011 році. І всі незабутні емоції та почуття після того: перше побачення, пропозиція одружитися і, власне, саме весілля. Юліє Порошенко, дуже шкодую, що не зустрів тебе хоча б на чотири роки раніше, бо кожен день із тобою – це щастя", – написав Олексій Порошенко.

Керівник інформаційної служби грузинської телекомпанії "Руставі 2" Нодар Меладзе заявив, що не сумнівається у справжності листів Порошенка, нібито написаних ним 2007 року. За словами представника телеканала, копію звернення Порошенка надало конфіденційне джерело. Водночас Меладзе відмовився повідомити, хто саме є джерелом "Руставі 2".